Wie zijn we?

Janse & Zeilstra Accountants en Belastingadviseurs ontstond in 2015 uit twee bedrijven: Administratiekantoor Janse BV en Zeilstra Accountants. De drijvende krachten achter de nieuwe vennootschap zijn Ad Janse en Jacqueline Zeilstra.

“Vérder kijken dan de kale cijfers”
“Schoenendozen vol bonnetjes en een mechanische telmachine. Toen ik medio jaren tachtig als twintiger begon als jongste bediende op een administratiekantoor, was dat nog dagelijkse praktijk. Die tijden zijn – gelukkig – voorbij: dankzij de computer is ons werk een stuk gemakkelijker geworden. Wat níet veranderd is: de basis van ons werk. Nog steeds draait het om het ontzorgen van je klant. En het vérder durven kijken dan de kale cijfers. Dat doe ik al ruim dertig jaar met veel plezier.”

Ad Janse, eigenaar/fiscaal adviseur

“Mensen helpen bij hun droom”
“Het allerleukste aan dit vak? Mensen helpen bij het verwezenlijken van hun droom, zonder twijfel. Ik zie heel veel enthousiaste, gedreven ondernemers voorbijkomen, maar financiën zijn nu eenmaal niet iedereens sterke kant. Soms kun je een ondernemer met het kleinste advies al enorm helpen. Ik noem mezelf wel eens gekscherend een huisarts, maar dan op financieel vlak. Ik kan er ook echt enorm van genieten als een klant goed draait. Daar heb ik dan toch maar mooi mijn steentje aan bijgedragen, denk ik dan.”

Jacqueline Zeilstra, eigenaar/accountant

 

Ad Janse
Eigenaar/fiscaal adviseur

Jacqueline Zeilstra
Eigenaar/accountant


Freek van Venrooij
Assistent-accountant